Muskel og ledd akupunktur

Hva er Muskel og Ledd Akupunktur?
I denne formen for akupunktur settes nålene direkte på stedet som er vondt og følger ikke østens meridianer. Her settes nålene direkte i smertepunktet eller det stedet som er betent.

Hva kan behandles med Muskel og Ledd Akupunktur?
I lov om markedsføring av alternativ behandling heter det » Den som tilbyr alternativ behandling, kan i sin markedsføring ikke benytte påstander om at en behandlingsform har virkning mot konkrete sykdommer eller lidelser eller på annen måte utforme markedsføringen slik at den gir dette inntrykket.

Vi har ikke lov til å si at akupunktur hjelper for noen konkret sykdom, men kun for generelle lidelser.

Alt av generelle betennelser i ledd, muskler, sener og senefester har god respons med Muskel og Ledd Akupunktur. Stramme og ømme muskler slipper fortere opp når de blir behandlet med nåler. Det er utmerket å kombinere med massasje.

Hva skjer i kroppen og hva kan det hjelpe for?
Med Muskel og Ledd Akupunktur skapes en reaksjon der nålen settes. Dette medfører at kroppen vil sende antihistaminer / betennelseshemmende hormoner og mye blod til stedet. Dermed blir betennelser fortere dempet og slagg fraktet fortere vekk fra stedet. Dette hjelper kroppen til å komme raskere tilbake til optimal helse. Derfor er denne formen for akupunktur glimrende mot alle typer betennelser.

Hvordan behandler terapeuten med Muskel og Ledd Akupunktur?
Ofte blandes denne behandlingen med massasje og pasienten ligger da på en benk og er avslappet. Teraputen finner frem til de vondeste /ømmeste steder der problemet er, og setter nåler i disse. Dette kan være kjente triggerpunkter, andre ømme punkter eller skader. Nålene kan stå i 15 minutter, med en aktivering innimellom, eller bare en aktivering og ut igjen med en gang.
 

Hvor mange behandlinger må en ha med Muskel og Ledd Akupunktur?
Det avhenger helt av person, skade og hvor lenge pasienten har hatt vondt. Men det bør merkes en forbedring allerede etter første time. Noen responderer bedre på nåler enn andre.
Ved kroniske skader vil noen måtte ta vedlikeholdstimer for å være smertefri.

Hvem kan ikke behandles med Muskel og Ledd Akupunktur?
Alle kan behandles med denne typen akupunktur, men jeg velger å ikke behandle små barn – da behandlingen kan gjøre noe vondt

Bestill en time i dag!

Bestill time via min bookingside eller ring meg direkte på tlf. 400 64 925