Om meg

Om Kristine Granli
Jeg ble født i Bergen i 1966 og flyttet med min familie til Etnedal i Valdres da jeg var 6 år. Her bodde vi i 3 år før vi flyttet videre til Moss. Dette regner jeg som min hjemby da jeg bodde der til jeg var ferdig med allmennfag på gymnaset. Her hadde jeg mange venner, både på skole og trening. Jeg trente alltid forskjellige ting. Det jeg holdt mest på med var Ju-Jitsu (selvforsvar). Jeg var instruktør i klubben i Moss og nådde brunt belte.

Da det ble tid for utdanning, flyttet jeg til Bærum og gikk to år på Kjøpmannsinstituttets høyskole. Dette var interessant og jeg fikk jobb umiddelbart etterpå, i 1988, som butikksjef hos Twins i Oslo. Denne jobben førte meg videre til stillingen som daglig leder for klesmerket Ball i Norge og jeg jobbet her med salg, markedsføring og drift av firmaet frem til 1995.

Nå var jeg kommet til et skifte i livet. Jeg ville ikke lenger jobbe med noe som bare ga meg penger. Jeg ville jobbe med noe jeg kunne være stolt av, og jeg ville gjøre noe for andre. Så da sa jeg opp min godt betalte jobb, og begynte å studere igjen.

Fra 1995 og til 1998 tok jeg mange kurs og skoler:
– Grunnfag medisin på Atlantis Medisinske Høyskole
– Soneterapi grunnkurs på Axelsons Bodywork School
– Soneterapi 1 årig utdannelse på Axelsons Bodywork School
– Vitamin & Mineralterapi: 4 delkurs på Axelsons Bodywork School
– Amma massasje på Axelsons Bodywork School

Jeg hadde nå så smått begynt å jobbe som terapeut og leide et rom hos GT klinikken på Kampen. I 1996 startet jeg mitt eget firma; Kristines Naturmedisin.

Etter en tid ville jeg lære mer om massasje, men fant ingen utdanning jeg syntes var bra nok her hjemme. I 1998 reiste jeg derfor til Florida i USA og tok et år fulltid med massasje for å lære dette grundig. Det har jeg aldri angret på. Her lærte jeg ikke bare klassisk massasje, men også skadebehandling med spesialitet på sport og sportskader. Dette har gjort meg til en mye bedre massør, noe kundene i dag liker svært godt.

Da jeg kom hjem åpnet jeg en egen klinikk i Bentsebrugata på Torshov i Oslo. Her jobbet jeg meg opp og hadde til slutt en ventetid på 2 måneder for behandling. Jeg har også jobbet i 9 år som firma-massør for Kredittilsynet i Oslo fra 1999 til 2008.

Jeg har flyttet litt på meg, men har hele tiden drevet for meg selv. Nå bor jeg på Beitostølen og driver egen klinikk her.

Jeg har helt fra 20 årene vært åndelig interessert, selv om jeg har tatt en skolemedisinsk utdannelse som massør. I de senere år har jeg gått flere kurser i en mer åndelig tilnærming av å gjøre pasienten frisk. Dette gjør at jeg kan se plagene til pasienten fra flere sider.

Jeg har gått kurser med:
May Irene Wikeby, se www.innsikten.no
Azaris Fredriksen, se www.senterforbevissthet.no

Nå jobber jeg både med skolemedisinsk massasje og coaching. Dette gjør at klienten får en mer helhetlig behandling og den kan tilpasses den enkelte.

Jeg videreutdanner meg fortsatt i både massasje og flere forskjellige terapiformer. Det er alltid mye nytt og spennende å lære. I 2013 lærte meg muskel- og leddakupunktur, og utdannet meg til Personlig Trener i AFPT. Sommeren 2014 videreutdannet jeg meg som elite trener og rehab trener. I 2015 utdannet jeg meg til kostholdsveileder fra AFPT.

I oktober 2013 åpnet jeg min egen Bootcamp på Beitostølen – Beitostølen Bootcamp. Målet mitt er å få flere mennesker til å trene og lære at bevegelse kan være morsomt. Så i mai 2014 åpnet jeg en egen Tuftepark midt i sentrum av Beitostølen. Denne parken ble slått sammen med Beitostølen Bootcamp og var en av Norges største utetreningsparker. Her kunne man trene uorganisert helt gratis eller delta på gruppetimer. Parken ble i september 2018 solgt til Etnedal kommune da grunneier villa ha høyere leie.

I 2017 – 2018 har jeg fullført en utdannelse som Intuitiv Coach, og er nå enda mer rustet til å takle sykdom og ubalanser fra flere sider.

Jeg har i de senere år reist endel med Hvitserk og har hatt stor glede av turer som : Kilimanjaro med safari etterpå , Peru med både Salcantay trail og Inca trail, Nepal med Himalaya,  Everest Bacecamp og Island Peak.

Takk for at du leser på min nettside. Jeg ønsker deg topp helse og masser av glede.

Bestill time i dag!

Fyll ut kontaktskjema eller ring meg direkte på tlf. 400 64 925

3 + 10 =