Healing

Hva er healing og hva betyr ordet?
Healing kommer fra det engelske ordet “to heal”, som betyr å gjøre frisk. Det er ingen spesielle regler eller måter en kan gjøre healing på. Noen foretrekker å legge hendene på pasienten, andre sender kun energi fra sine hender. Healing defineres ofte som utveksling av energi mellom terapeut og pasient. Det fungerer fint å heale på et menneske som ikke er i nærheten av terapeuten, det kalles fjernhealing. Healing kan også være å bare være tilstede hos pasienten, og anerkjenne situasjonen og hva pasienten gjennomgår.

Hvilke typer healing finnes?
Det finnes utallige typer healing. De mest kjente her hjemme er Reiki, Reconnection, Soul Body Fusion, Rask Personlig Transformasjon, Livets nøkkel, NLP og Guidet Healing. Jeg jobber med Rask Personlig Transformasjon RPT, Soul Body Fusion og Guidet Healing. Det finnes et eget punkt på nettsiden min om RPT og jeg forklarer kun Soul Body Fusion og  Guidet Healing her. Jeg har lært Guidet Healing fra May Irene Wikeby. Du kan lese mer på www.innsikten.no. Soul Body Fusion er startet av Jonette Crowley. Du kan lese mer på www.soulbodyfusion.com

Hva kan behandles med healing?
I lov om markedsføring av alternativ behandling heter det » Den som tilbyr alternativ behandling, kan i sin markedsføring ikke benytte påstander om at en behandlingsform har virkning mot konkrete sykdommer eller lidelser eller på annen måte utforme markedsføringen slik at den gir dette inntrykket »

Vi har ikke lov til å si at healing hjelper for noen konkret sykdom, men kun for generelle lidelser

Alle ubalanser fysisk, mentalt, emosjonelt eller åndelig kan behandles. Healing kommer i tillegg til skolemedisin ikke i stedet for. Healing brukes også som selvutvikling for de som ønsker å bli bedre kjent med seg selv og bli kvitt gamle mønstre.

Hva skjer i kroppen ved healing og hva gjør at det hjelper ?
Ved en healing kan pasienten kjenne sensasjoner som varme, kulde, vind, prikkinger, bølger, skjelvinger o.s.v. Dette er forskjellig fra person til person. Healing er en energiutveksling som alle kan ha sin egen opplevelse av. Det vil også være forskjellig fra gang til gang. De fleste føler seg meget avslappet etter en behandling.

Nøyaktig hva som skjer i kroppen vet vi ikke, da disse måleinstrumentene ikke er oppfunnet. Det vi vet er at kroppen får hjelp til å balansere seg og gjennopprette funksjoner slik det skal være. Man får også hjelp til å gi slipp på gamle mønstre slik at en ikke trekker til seg ubalanser eller problemer som skaper sykdom.

Healing gir energiutvekslinger som setter i gang prosesser i kropp og sjel for å oppnå ny balanse. Energien kan balansere problemer fysisk, mentalt, emosjonelt eller åndelig. Alt skjer i samarbeid med pasentens frie vilje, og hva den tillater skal skje. 

Hvordan behandler en healer?
Dette varerier også, men ved Guidet Healing blir pasienten lagt ned på en behagelig benk. Alle klær beholdes på.

Pasienten ligger i ro og er avslappet hele timen. Ved Guidet Healing blir hendene til terapeuten guidet – ledet.  Terapeuten blir ledet til hvor på kroppen og hva som skal heales. Noen ganger kan terapeut og pasient utveksle opplevelser under behandlinger og  andre ganger tas det til slutt.

Ved fjernhealing trenger ikke pasienten være i  rommet. Man avtaler bare en tid og pasienten slapper av der han / hun befinner seg.

Ved Soul Body Fusion sitter terapeut og pasient ovenfor hverandre på hver sin stol. Pasienten legger sine hender på lårene med håndflaten opp. Terapeuten legger sine hender oppå pasientens så fingrene dekkes. Så utveksles 2 x 10 minutters healing.

Hovedprinsippet med Soul Body Fusion er å få sjelen permanent mer inn i kroppen og å heve svingningsnivået på cellene i kroppen. Dette gjør at hodet og hjertet blir mer samstemt, en kan ta lettere beslutninger, sykdom kan helbredes og livet blir lettere å leve.

Hvor mange behandlinger trenger du?
Hvor mange behandlinger hver pasient trenger, avhenger av hva problemet er. Pasienten merker forskjell allerede etter første behandling. Optimalt vil man gjerne heale  alt på en time, men om det er mange emner, trengs flere timer. Noen velger også å ha oppfølgingstimer om hverdagen er stressende.

Hvem kan ikke behandles med healing?
Alle kan behandles.

Bestill time i dag!

Fyll ut kontaktskjema eller ring meg direkte på tlf. 400 64 925