Kontakt

Besøksadresse

Bygdinvegen 3784
2953 Beitostølen

Postadresse

Helseglad AS
Postboks 95
2954 Beitostølen

Organisasjonsnummer

914 517 915

Telefon

40064925

E-post

[email protected]

Spørsmål og svar

Hvordan kan jeg bestille en video?

I nettbutikken finner du oversikt over alle videoer. Du kan velge å kjøpe enkeltvideoer, eller tegne abonemment. Du får umiddelbart tilgang til videoen så fort du har betalt.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler raskt og enkelt med Vipps.

Hvordan fungerer abonnement?

Et abonnement går for et år om gangen og koster kr. 300,– i året. Du vil bli påminnet om et nytt årsabonnement.

Hvilke videoer passer for meg, og hvor bør jeg begynne?

Om du ikke er kjent med trommer, kan du ta en av de guidene meditasjonene først og senere ta en trommereise. Mange av trommereisene og guidede meditasjonene er like bare med og uten tromming. Det er mer energi og virkning i en trommereise. Av trommereisene bør du ta en av videoene hvor du finner kraftdyr først, da dette vil hjelpe deg på de andre reisene. Ellers bare prøv deg frem til du finner en reise du synes passer for deg.

Hvordan ser jeg videoene?

Du legger deg ned, gjerne med et pledd eller en dyne over deg mens du lytter.

Hva kan jeg forvente fra første video?

Det er viktig å ikke prøve for hardt å se eller å prestere noe. Bare ligg avslappet og hør og føl hva som kommer til deg. Det er ikke alle som ser helt klart når de reiser med guidede meditasjoner eller trommereiser. Mange bare føler, hører eller vet.  Bare gå med den fornemmelsen du har og nyt reisen. Ikke alle smerter, grubling eller problemer slipper med første video, men den vil hjelpe deg , og du vil få nyttig informasjon som du kan bruke til å komme deg videre. Man kan se en video flere ganger for bedre effekt.

Kan jeg forbli i den øvre eller nedre verden på reiser?

Nei, du kommer alltid tilbake til deg selv, her og nå. Sjamanismen bruker betegnelsen øvre verden om universet og nedre verden om moder jord (det er altså ikke helvete).

Hvordan fungerer en fjernhealing-time?

Du tar kontakt med meg på mail; [email protected], så avtaler vi en time.

Jeg vil da lytte til ditt problem, og løse det etter beste evne med sjamanistiske og andre healingmetoder. Behandlingen er over nett.

Prøv en gratis behandling hjemme

 Sjamanisme er en dyp form for selvutvikling. Det hjelper deg til å bli mer i balanse, frisk og glad.

Nå tilbyr jeg tre gratis videoer med guidet meditasjon, trommereiser og healing. Da kan du sitte hjemme hos deg selv og ta behandlingen når du ønsker. Lykke til!

Disse videoene er ikke i stedet for skolemedisin, men i tillegg til.