Personlig trener

Hva gjør en personlig trener
En personlig trener hjelper deg med å nå dine mål når det gjelder styrke, vektreduksjon og tilfredshet med egen kropp. Treneren vil lage et eget tilpasset treningsprogram som passer til deg nå og variere dette i takt med din progresjon. Du vil også få råd når det gjelder kosthold, vitaminer og mineraler.

Din personlige trener skal være der for deg og motivere deg til å yte maks, slik at du kan nå dine mål så raskt som mulig. Treningen kan foregå inne på et trenings senter, som del av en terapitime eller som trening ute.

I og med at jeg både er massør, soneterapeut og personlig trener er det lettere for meg å finne frem til rette øvelser i forhold til skader og plager kundene har. Sommeren 2014 utdannet jeg meg også som rehab-trener og elite-trener og har mye kunnskap om opptrening etter skade samt å forbygge skade.  I 2015 utdannet jeg meg også til kostholdsveileder hos AFPT.

Hvor ofte bruker man en personlig trener?
Det varierer. Noen vil kun ha en time for å sette opp et treningsprogram og tar ikke ny time før programmet skal byttes. Det tar ca 6 uker. Andre ønsker en tettere oppfølging, og vil bli tettere fulgt opp for å yte maks, og da kan en ha en til to timer i uka.

Hvem kan bruke en personlig trener?
Alle som ønsker rask fremgang med trening men ikke helt vet hvordan, og de som ønsker å trene hardere enn de klarer helt alene. Mange trenger også noen til å motivere seg, og lage treningen morsom, slik at de klarer å fortsette med treningen selv.

De som har eller har hatt skader har også god nytte av en personlig trener som kan veilede i hvilke øvelser som skal til for å bli frisk og sterk igjen.

Bestill en time i dag!

Bestill time via min bookingside eller ring meg direkte på tlf. 400 64 925